Jeg har latt meg imponere ZTE Nubia!

Å ta bilder er noe jeg setter stor pris på og har opp i gjennom årene har flere kameraer med forskjellige egenskaper. Etter at jeg fikk tak på ZTE Nubia har det å ta bilder virkelig fått en ny næring. Skulle nesten ikke tro det er mulig, men jeg tar faktisk flere bilder med min mobiltelefon enn jeg gjør med f.eks. Fujifilm FinePix S100FS, et slags hybrid kamera. Det spesielle med ZTE Nubia er kamerafunksjonen og effektene man kan bruke. I tillegg blir bildene utrolig skarpe og fine, kanskje ikke så rart heller da med 13MP kamera på mobilen. 

En annen ting som jeg har blitt imponert over er spillene som kan spilles på mobilen. Jeg har slitt med et eneste lagg i noen av spillene samt at den trykksensitive skjermen reagerer momentant på mine trykk. Har opp igjennom årene opplevd litt av hvert på dette området, men aldri på min ZTE Nubia. På min mobil finnes alt av strategiske spill, bilspill til quizspill i tillegg til selvsagt Flappy Bird. 

Bruker du for det meste mobilen din når du tar bilder?

Her har jeg forresten samlet noen bilder som jeg har tatt med mobilen og som dere kan se, så er kvaliteten så absolutt på topp;

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg