Der vil jeg kjøre!


Nydelig solnedgang…

Opp igjennom mine mange år som spillentusiast har jeg opplevd å kjørt mang ei mil på diverse racingbaner verden rundt. Du vil nok sikkert tenke at det ikke er det samme å kjøre bilspill som å kjøre i virkeligheten, men der tar du feil. For banene vi kjører i bilspill er tilnærmet lik de som finnes i virkeligheten både med omgivelser og hvordan banene er bygd i henhold til kurver, langstrekker og bakketopper. En av mine favorittbaner er Mount Panorama – Bathurst. Dette er en bane som er veldig variert og har veldig mange oppover og nedoverstrekninger. Rett og slett en herlig bane. 

Nylig mottok jeg en skokk med skjermiser fra noen av banene vi får tilgang til i det kommende Project CARS og kan først som sist si at dette kan ikke bli annet enn bra. Sjekk grafikken, sjekk omgivelsene! Her sikles det i strie strømmer. 

Den 21. november er det klart for racingspillet Project CARS som for meg ser ut til å kunne bli Game of the Year for bilspillsjangeren.

Jeg gleder meg, gjør du?

#projectcars #slightlymadstudios #bandainamco #racing #racinggame #bilspill #gamer #gaming #pcgaming #pcgamer #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #ilovegaming #spill #game #nextgen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg