Spill er sunt for Ungdom og fritid!

Det er mye som skjer for Spill er sunt i tiden fremover. Mange foredrag skal holdes og det i forskjellige deler av landet. Et av foredragene skal blant annet foregå på landskonferansen for ungdomsarbeidere i Tromsø den 10-11. november. Det er viktig å få frem at spill er sunt og at spilling kan tilrettelegges på blant annet fritidsklubber rundt omkring i landet. I mine øyne er det bedre at man drar til fritidsklubben og er med på sosial spilling enn å sitte hjemme og spille alene. Ingenting er mer moro å spille sammen med flere i samme rom. 

Flere fritidsklubber er flinke å legge til rette for spilling, mens noen ikke har tatt steget ennå. Flere klubber mener at det blir for mye fokus på spill og det kan jeg til en viss grad være enig i, men igjen, bedre å lokke til seg ungdommen på klubben enn at de sitter hjemme hos seg selv.

Her er forresten en artikkel om meg angående foredraget jeg skal holde der 10-11. november. Gleder meg stort og btw, har aldri vært i Tromsø, så det blir også en opplevelse i seg selv – Spill er sunt på landskonferansen for ungdomsarbeidere!

#ungdomogfritid #spillersunt #foredrag #lecture #gamer #pcgamer #pcgaming #consolegamer #spillforedrag #spill #game #tromsø #ilovegaming 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg