Sommerfugler i magen!

Førstkommende torsdags kveld skal jeg holde et av mine aller største foredrag for “Spill er sunt”. Den kvelden blir jeg å finne i Hitrahallen fra klokken 19:00. Jeg har holdt mange foredrag fra før av, men ikke noen som blir så stort som dette. Det er forventet full hall og det blir satt opp storskjerm som jeg kan bruke for å presentere foredraget mitt. Denne kvelden har Hitraværingene virkelig slått på stortromma og vil sørge for at kvelden blir så unik som mulig. Jeg får gjøre mitt og gi alle de som kommer et foredrag som fenger og engasjerer.  

Selvsagt sørger dette for at sommerfuglene i magen min svirrer ekstra mye. For det å snakke fremfor mange folk er jeg for så vidt vant med, men det å snakke om at “Spill er sunt” for så mange, er jeg ikke vant med. Derfor blir det ekstra spennende med tanke på at foredraget mitt at lagt opp til å skape en del diskusjoner slik at de som kommer blir en del av opplegget. I tillegg kommer jeg også til å dele ut en rekke premier. Alt fra headsets, spill, mobiltelefoner, spilleffekter, stilige filmplakater til bøker. Dette er premier som er satt av til de som er med og bidrar til et “engasjerende” foredrag. 

Her er en artikkel fra Hitra-Frøya.no om foredraget.

Så nå sitter jeg her og kjenner sommerfuglene bare øker i antall i magen. Ikke lenge igjen nå. 

#foredrag #spillersunt #hitra #kommune #frøya #zte #vinn #engasjert #spill #gamer #gaming #spillentusiast #fillan #skole #premier #mobiltelefon #spilleffekter #games #forelesning #lecture #healthygaming 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg