Ikke lenge igjen til USA-tur!

Gud som jeg gleder meg. Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal besøke USA. Jeg skal dra fra østkyst til vestkyst. Gjennom snø, sol, ørken, fjell og enorme skoger. Tenk, jeg skal krysse USA på langs med bil. Det skal bli innmari moro. 

Okei da, det blir ikke på ordentlig, men turen tar til i digital form. For den 2. desember lanseres et av høstens store bilspill som nettopp gir deg muligheten til å krysse USA fra østkyst til vestkyst. Bilspillet heter The Crew. Jeg har fra før av vært med på to betatester og vet at dette kommer til å bli et unikt bilspill. For som om ikke det er nok, så kan du også pimpe bilene dine til det ugjenkjennelige med tusenvis av oppgraderinger. Du kan omgjøre en gatebil til å bli en offroadbil som kan kjøres overalt i skog og mark. Bare den delen gleder jeg meg stort til. Spillet minner meg stort om Need for Speed Underground og oppfølgeren hvor du kunne pimpe bilene dine. 

Spill er sunt anbefaler The Crew!

Her er i alle fall et filmklipp fra spillet og regner med at du også gleder deg. 

#thecrew #ubisoft #racinggame #needforspeedunderground #racing #offroad #streetcars #bilspill #Ivorytower #gamer #pcgamer #pcgaming #pcgame #intel #xfx #gigabyte #kingston #benq #coolermaster #ilovegaming 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg