Snø på julaften?

Ja, det er faktisk mulig at det blir det for de fleste av oss her i Midt-Norge. I alle fall skal man tolke værvarselet 25. desember. Her viser det i alle fall kulde i tillegg til et kraftig lavtrykk like utenfor vestlandet. Om dette slår til så kan det fort bli litt snø også. Vindretningen ser ut til å ligge på rundt sør og sørøst, men med et slikt lavtrykk som oftest vil gå østover, så vil man i bakkant få besøk av nordvestlige vinder og da med byger, som igjen betyr enda mer snø. For det er fra den vindretningen at det virkelig kan komme snø. 

da er det bare å håpe at dette værvarslet får rett og at det blir snø på julaften. Selv har jeg spådd ut i fra gjennomsnittsmålinger at vi skal ha mellom 10-20 cm snø når julen ringes inn her på Snåsa. I fjor hadde vi kun 1 cm med snø på julaften og hvor den smeltet bort første juledag på grunn av fønvind og mildvær. Dette kommer ikke til å skje i år, så julestemningen vil nok komme krypende etter hvert for mange med snøen som ligger som et hvitt teppe. 

Her er bildet som viser værvarsel 25. desember. Håper du på snø på julaften eller er det ikke så nøye det?

#værogvind #juleværet #vårspåmann #vinter #jul #julesnø #været #gamer #ilovegaming #spillogvær #snåsa #trøndelag #midtnorge 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Snø på julaften?

  1. Håper veldig på snø i år.. i fjor regnet det sidelengs på Julaften, det var liksom ikke helt det samme som snø, eller om ikke annet sol 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top