I morgen skjer det!

Jeg er bergtatt og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg unektelig stort. Helt siden jeg ble presentert for den første traileren, så har jeg vært fulgt med på alt som har blitt servert av godbiter fra The Witcher 3: Wild Hunt. Bare denne siste traileren får spillhjertet mitt til å dunke ekstra hardt. Tenk, dette spillet lanseres i morgen. Kan ikke bli en bedre mai dette her. Først DiRT Rally, så Project CARS og tilsutt denne lekkerbisken her. 

Det er godt å være gamer for tiden og spesielt med så mye herlig å la seg underholde av. 

#bandainamco #cdprojectred #thewitcher3 #thewitcher3wildhunt #rpg #pcgamer #pcgaming #pc #ilovegaming #pcgame #game #gamer #gaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top