Opplev en spennende planet hvor du må samhandle med omgivelsene!

Det er ikke sikkert dere har fått med at jeg er stor fan av spillutvikleren Crytek. Jeg elsker Far Cry og sist men ikke minst Crysis-serien. Dette er spill som har stått mitt gamerhjerte nært. Under årets E3-messe annonserte denne herlige gjengen at de jobber med et nytt spill og denne gangen litt utenom deres vanlige sjanger, nemlig skytespill. 

Spillet har fått tittelen Robinson: The Journey og som du sikkert skjønner så har det noe med å overlevelse å gjøre. Robinson: The Journey vil vil tilby spillerne en følelse av tilstedeværelse i en unik spillverden. Du vil ta rollen som en ung gutt som har krasjlandet på en mystisk planet. Med frihet til å utforske spennende omgivelser og det med hjelp av VR og i en 360 graders verden. Her vil spilleren samhandle med det rike økosystemet. Her vil du finne mange utrolige hemmeligheter og man vil oppleve en verden som skaper engasjement over å utforske mer. 

David Bowman, Cryteks direktør for produksjon, sa følgende under annonseringen: “Helt siden Crytek ble stiftet, har vi vært med å bygge de mest realistiske, troverdige verdener vi kan forestille oss for spillere. Dagens VR-teknologi gjør oss i stand til å slå sammen vår grafikkmotor CryEngine og VR til å bli en unik opplevelse for våre spillere”.

Når jeg leser dette, så har jeg i baktankene hvor flinke gjengen i Crytek er og hvor innovative de har vært for spillverden. Far Cry som ble lansert mars 2004 var langt forut sin tid. Det introduserte oss for en grafikk i skytespill vi ikke hadde sett maken til. Far Cry var langt forut sin tid og ga oss det beste av det beste vi kunne forvente av et skytespill.

Derfor vet jeg at med Robinson: The Journey vil vi få en unik opplevelse og det med støtte for VR. Jeg gleder meg stort til å se hva Crytek koker sammen av herlige spillingredienser og ser frem til å se en trailer fra deres kommende prosjekt.

Synes du dette høres spennende ut og hvilket spill liker du best fra Crytek?

#crytek #robinsonthejourney #robinson #pcspill #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #lovegaming #utforske #cryengine #sponset av #intel #gigabyte #kingston #hyperx #benq #coolermaster 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg