Jeg ser nærmere på Roccat Nyth – Unboxing!

Roccat er en kjent produsent av gamingutstyr og har vært det gjennom mange år nå. Selv har jeg vært vitne til at det ene kvalitetsproduktet etter det andre har sett dagens lys og som har vært med på å heve mine spillopplevelser til nye høyder. I denne episoden som du nå kan se på min youtube-kanal, så får du se jeg ser nærmere på Roccat Nyth og hva som gjør denne gamingmusen så unik. 

Jeg har nå testet denne fete gamingmusen en god stund nå og om i løpet av de neste 48 timene kommer en anmeldelse basert på mine opplevelser her på bloggen min. I mellomtiden får du se dette klippet hvor Roccat Nyth får en grundigere gjennomgang. 

Om du ennå ikke abonnerer på min youtube-kanal, så klikk deg inn på DENNE LINKEN HER og du kommer rett inn til Gammerns Gamerkanal

Hvilket merke er din gamingmus? 

Sendt av Roccat

#roccat #roccatnyth #gamingutstyr #gammernsgamerkanal #youtuber #hardware #gaminghardware #gamingmouse #presentation #goodproduct #recommending #norwegianyoutuber #norwegiangamer #pcgamer #pcgaming #pcgame #gamer #gaming #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamerdad #spillpappa 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top