SureFire sponser Retromessa 2022!

 

Nå er det ikke lenge til en av de beste messene i Norge kjøres i gang i alle fall i mine øyne. Arrangementet går av stabelen 20. til 21. august i Sandefjord, i Runarhallen og jeg tenker selvsagt på Retromessa. Endelig kan det nå slås på stortromma. Etter det jeg har fått med meg er det mye spennende på gang på årets utgave av Retromessa noe som lover godt til mange gode opplevelser for de som tar turen dit. 

 

Som vanlig har Jan Olav Hegvik virkelig gjort alt for at messens deltakere skal bli skikkelig underholdt. På gjestelisten over kjente personligheter som har betydd mye for spillverden, kommer følgende; 
Trond Teigen (Aladdin, Svampebob, Pokemon)
Chris Marlow (Conkers Bad Fur Day, Sea of Thieves)
Paul Machacek (Banjo Kazooie) 
David Doak (Goldeneye 007)
Kevin Bayliss (Battletoads)

…og sist men ikke minst som har stemmen til selveste Duke Nukem, Jon St. John

 

 

I tillegg til dette blir det en gigantisk retroutstilling, kåring av Norges beste gamer, masse barneaktiviteter, Street Fighter 2-turnering. 

 

Om du ennå ikke har gjort det så anbefaler jeg deg å sette av datoene 20. til 21. august av på kalenderen først som sist. Dette blir show. I tillegg vil du kunne vinne masse premier fra SureFire der. Så hva venter du på? Hiv deg i rundt og bestill billetter slik at du ikke går glipp av årets store begivenhet med retrospilling i fokus. 

 

Om du vil vite mer så finner du det inne på nettsiden til Retromessa

 

Skal du i vei? Om så, hva gleder du deg mest til? Hvilket forhold har du til Retrospilling?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top