Har du en podcast, blogg, twitch eller youtube-kanal?

Reklame

er det ikke lenge igjen til det nye Spillmagasinet SPMG.no lanseres og i denne forbindelse ønsker vi å rette søkelyset mot alle dere som har en podcast, blogg, twitch eller en Youtube-kanal. Gjennom Spillmagasinet kan alle som ønsker bli en del av og hvor du kan bruke nettsiden som et utstillingsvindu for din store lidenskap om det er gaming, blogging, filming, spillutvikling eller rettere sagt alt som har med gaming å gjøre.

Kanskje er det din podcast, blogg, twitch, youtube-kanal eller spill som blir midtpunktet på nettsiden. Kanskje er det du som får heder og ære gjennom SPMG.no. Vi mener bestemt at det er dere brukere som lager det beste materialet og ønsker da derfor å ønske dere velkommen til denne unike nettsiden som samler hele Norges gamere. Bli en del av en unik nettside hvor du får din plass.

Kjente podcastere, bloggere og youtuber vil dukke opp og hvor vi også har fått til flere spennende samarbeid som kommer til å gjøre SPMG.no til nettsiden du bare må få med deg. Her skjer alt innen gaming og hvor vi også kommer til å komme med nye spennende ting i tiden fremover.

Har du en podcast, blogg, twitch eller en youtube-kanal så bli med oss på en ferd som tar oss med i underholdningens verden hvor gaming fyller våre hjerter. Her er du alltid velkommen og hvor du finner dine lyttere, lesere og seere.

Jobber du som spillutvikler eller utdanner deg innenfor spillutvikling, så vil nå få en unik mulighet til å presentere deg gjennom SPMG.no. Her kan alle få se dine planer, se dine drømmer og oppleve å bli en del av dine store prosjekter. Del alt og spre det glade budskap i det du utvikler. Kanskje fanges prosjektet opp av noen som synes dette ser spennende ut og som kjøper spillet når det kommer ut. Eller kan det være noen kjente spilldistributører som er innom og synes det ser interessant ut. Hvem vet? 

I alle fall, vi i SPMG.no er spente og om ikke mange dagene lanserer vi nettsiden for alle Norges gamere. Vi håper dere blir å finne veien inn og ja, det vil selvsagt også bli konkurranser, bloggomtaler samt masse annet spennende å lese. Vi blir også og finnes på Facebook, Instagram og Snap under SPMGno,

Ta kontakt med undertegnede for mer info på [email protected] 

Game on!  

#spgmno #spmg #spillmagasinet #spillmagasin #podcast #blogg #youtube #spillutvikling #spillutdanning #velkommen 

4 kommentarer
  1. Har dere vært i kontakt med Level Up-gutta? Level Up på VGTV blir jo lagt ned fra nyttår. Hvis de kunne startet opp med et nytt, lignende program hos dere, ville jo spmg.no umiddelbart blitt den største gaming-siden i Norge. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg