SpillPappa spiller CS:GO – Snakk om ha gullhår i baken


 

Utfordringene fra min sønn står i kø og selvsagt er jeg ikke en kylling så jeg godtar utfordringene. Å si at jeg spiller godt er som å banne i kirken, for det gjør jeg ikke. Bortsett fra denne runden da. Her har jeg utrolig men sant enormt til gullhår og treffer rimelig bra. Spørs om jeg blir nødt til å slå av hackerprogrammet. Nei da, hacking er for noobs selv om jeg kanskje klassifiseres som en noob…
 

Tiden fremover blir det nok flere runder med CS:GO med min sønn og ja, han eier meg så til de grader enkelte runder at det slettes ikke er noe moro. Sånn er det å være far til en sønn som spiller CS:GO og som utfordrer fossilen.
 

Her er en video som beviser jeg til tider mange gullhår i baken.
 

#counterstrikeglobaloffensive #spillpappa #youtuber #spill #gamer #gaming

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top