Grand Theft Auto VI annonsert?

Okei, i spillverden er det ikke alltid man kan stole på at ting er som de skal være, spesielt når det kommer fra kilder utenom spillutviklere og distributører. Selv om nyheten om at GTA VI er under utvikling og annonsert av en “muligens” sjefsdesigner hos Rockstar Studio, så tar jeg dette med en stor klype salt, men skulle det stemme, ja så vil vi få vite en god del mer på den kommende spillmessen Gamescom som går av stabelen i august.
 

I følge et rykte så har en sjefsdesigner ved navn James Cummings sagt at spillet kommer til å ta deg med til Houston, Texas og til en by kalt Magnolia City. Her er et sitat fra det James Cummings har fortalt; “We really wanted to push the envelope on the scale of GTA 6, and that?s why we chose Houston. Houston is HUGE and very spread out. Our goal is to capture the true scale of Houston and its suburbs. This is going to be a big challenge for us, but we?ve never backed down from a challenge before. We WILL capture the essence and scale of Houston, from the skyscrapers to the shore.”
 

Om dette stemmer eller ikke gjenstår å se, men med den suksessen Rockstar Studio har hatt med GTA V, så regnet jeg med at det ville komme en oppfølger. Spørsmålet er bare når oppfølgeren ville komme og forventet kanskje noe lengre tid før det ville bli annonsert et nytt spill i denne megapopulære serien. For å være helt ærlig så håper jeg heller på en oppfølger til Read Dead Redemption og da at det også lanseres til PC.
 

I alle fall, jeg er spent på hva som vil skje i tiden fremover mot både E3 og Gamescom. Store spillmesser som alltid bruker å by på mye spennende hvor spillselskaper bruker anledningen til å annonsere nye spill.
 

Hva tror du? Synes du dette høres seriøst ut med et nytt spill fra Magnolia City eller synes du dette høres litt suspekt ut?
 


 

#grandtheftauto6 #gta6 #rockstarstudio #rykte #spill #game #gaming #game

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg