Fotballens mekka i Cities Skylines


 

Et av de spillene jeg har spilt mest i år er uten tvil Cities Skylines fra den finske utvikleren Colossal Order. De har lagd en meget bra bybyggespill med mange muligheter og hvor man kan bruke sine kreative evner med å lage den metropolen man ønsker. Siden det ble lansert til PC i fjor vår har det dukket opp en rekke tilleggspakker og oppdateringer som igjen har ført til at man har fått nytt å putte inn i byen sin.
 

er en ny tilleggspakke klar for allmennheten og denne gangen kommer alle fotballfans til å juble høyt. For i denne pakken kan du nå bygge dine kjente fotballstadioner som du kjenner fra virkeligheten. Her finnes du fotballag som FC Barcelona, Chelsea Football Club, Juventus Football Club og Paris Saint-Germain og deres stadioner.
 


 

hva venter du på. Hiv deg rundt, kjøp tilleggspakken og la dine innbyggere juble for sitt fotballag. Kan ikke bli bedre enn det.
 

Spiller du Cities Skylines og hva liker du best med spillet?
 

#citiesskylines #colossalorder #fotball #spill #gaming #games #gamer #gaming #tilleggspakke #dlc 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top