Releasedatoen for Transport Fever er klar


 

Endelig er releasedatoen til et av de spillene jeg gleder meg mest til i høst klar. Spillet er Transport Fever og som utvikles av Urban Games og Gambitious. Selvsagt spilte jeg deres første spill nemlig Train Fever og elsket måten det var bygd opp på. Nå kommer altså deres nye spill snart og datoen du først som sist kan merke av i spillkalenderen din er 8. november
 

Det unike med Transport Fever i forhold til Train Fever er at førstnevnte inneholder både båt og fly. Det vil si at du nå kan bygge havner og flyplasser og frakte passasjerer over enda lengre avstander og det mye kjappere enn bare med buss og tog. 
 

I traileren nedenfor får du sammen med veltilpasset musikk seg hva du har i vente og ja, jeg gleder meg sykt mye til spillet. Gjør du?
 

#transportfever #trainfever #urbangames #spill #gamer #gaming #game #games

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top