Hi-Fi klubben kåret norges beste i Gran Turismo Sport

Hvem tror du vant en kraftig hjemmekino med surroundlyd, projektor og PlayStation 4 Pro? Nylig arrangerte Hi-Fi klubben en stor konkurranse nå før jul i 27 butikker fordelt rundt omkring i Norge. Det ble en massiv konkurranse med mange deltakere og det ble kjørt mang en runde med Playstation-spillet Gran Turismo Sport. 
 

Den som til slutt kunne kjøre henda i været og være stolt vinner er stæsjet fra Hi-Fi klubben var Kristoffer Pettersvold fra Skien. Han knuste de andre deltakerne med tiden 1.39,741 noe som er imponerende.
 

«Det å kjøre Gran Turismo med full surround var noe helt annet enn jeg hadde forventet. Jeg trodde at lyden bare ville være høyere og litt klarere, men det var mer enn det. Man kan høre absolutt alt mye bedre. Man kan høre girkassa, fjæringen og den herlige motoren til Mercedesen. Nå som jeg har opplevd dette, blir det vanskelig å høre på høyttalerne til tv-en inntil hjemmekinoen er satt opp,» fortalte Kristoffer.
 

Thomas Nielsen fra Hi-Fi Klubben Norden var imponert over fremmøtet. «Det var en kjempeopplevelse. Nesten 2000 gamere hadde tatt veien innom butikkene våre. Gaming er fortsatt noe nytt for oss i Hi-Fi Klubben, så det er garantert massevis av ting vi ennå ikke kjenner til. Til gjengjeld vet vi nesten alt om god lyd, både til musikk og film. Og i dag blir lyden til mange spill produsert like flott som til store Hollywood-filmer. Derfor anbefaler vi gamere til å komme innom for en Hi-Fi-test med sine spill.»
 

Hvem hadde vel ikke ønsket seg et slikt opplegg fra Hi-Fi klubben til spillingen sin. I alle fall, det er ikke annet enn å gratulere vinneren Kristoffer Pettersvold med seieren og regner med han kommer til å kose seg med gamingen tiden fremover på sin nye Playstation 4 Pro.
 


 

#gaming #gamer #games #spill #hifi #konkurranse #game #playstation4 #sony 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Hi-Fi klubben kåret norges beste i Gran Turismo Sport

  1. Dragontrail på 1.39. Var der Gr 3 eller Gr 4. Var det mulig å sette opp bilene slik man ville? Uansett, bra tid, gratulerer med seier:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top