Gud bedre så lekkert Forza Motorsport ser ut!

 

Alle som kjenner meg vet at jeg er stor fan av bilspill og spesielt Forza-serien fra racingmesterne Turn 10 og Microsoft. Faktisk var det en venn av meg med nicket Kengro som tipset meg om spillserien. I mange år var Forza Motorsport kun for Xbox-konsollen, men nå lanseres spillet også til Windows 10. For mitt sitt vedkommende er det å kunne spill på PC perfekt, men skal innrømme at jeg også er stor fan av Xbox.

 

 

Nylig ble et helt nytt Forza Motorsport annonsert med brask og bramm. Dette skjedde i forbindelse med presentasjonen Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 som ble visst den 12. juni. Utvikleren Turn 10 lover oss et spill som har blitt oppdatert betraktelig i forhold til sine forgjengere. Her får vil vi se synlige bilskader (hvor nøyaktig blir den? Vil den påvirke kjøreegenskapene?), dag -og nattsyklus pluss at fysikkmotoren har fått en kraftig oppgradering. Som du kan se av grafikken så kan jeg ikke annet enn å si at dette ser meget lekkert ut. For noen detaljer.

 

 

Bilmodellene ser så troverdige ut at det nærmest ikke er til å tro. Selv om jeg i grunnen ville ha trodd at grafikkdetaljene i spillet ville være i toppsjiktet, så ble jeg litt tatt på senga over det jeg har sett hittil. Alt du kan tenke deg av grafikkeffekter er med. Forza Motorsport skinner skikkelig og ut i fra det jeg har fått med meg så lanseres spillet i løpet av våren neste år. Da er det bare å glede seg stort. I mellomtiden får en vel nyte denne videoen som presenterer det “nye” som blir å finne i Forza Motorsport. 

 

 

Hvilke bilspill liker du best? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3328

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top