Noen andre som gleder seg til Frost 2?

 

En av de beste animasjonsfilmene jeg har sett til dags dato er uten tvil Frost. Den er som du sikkert vet inspirert av det vakre Vestlandet og det kan man se i filmens omgivelser. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett Frost, men det er mange ganger og i år er det klart for den meget etterlengtede oppfølgeren som har fått en liten teasertrailer. Som jeg gleder meg til filmen har premiere i slutten av året og hvor vi på nytt får slå følge med Elsa, Anna, Sven, Kristoffer og Olaf.

 

 

Desember 2013 hadde den første filmen premiere på norske og ble fort en hit. I 2014 fikk Frost den berømte Oscarstatuetten som den beste animerte filmen hvor Jennifer Lee og Chris Buck stod som regissører. Selvsagt skulle det bare mangle om ikke denne duoen også skulle ha en finger med i oppfølgeren og som nå har premiere i slutten av året. Om du bor i USA så kan du allerede se filmen den 22. november, mens vi må vente en liten stund ekstra før vi kan storme ned kinoene rundt omkring.

 

 

Etter å ha sett traileren så gleder jeg meg bare mer og mer. Kan vel innrømme at jeg er litt barnslig, men ja, jeg liker godt animasjonsfilmer og denne oppfølgeren ser fantastisk bra ut.

 

Gleder du deg til Frost 2 og hva gleder du deg mest til?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Noen andre som gleder seg til Frost 2?

  1. Barnslig og barnslig…
    Jeg er en del eldre enn deg og spiller det forbaska Frozenspillet ( FreeFall) på ipaden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top