Noen andre som gleder seg til Frost 2?

 

En av de beste animasjonsfilmene jeg har sett til dags dato er uten tvil Frost. Den er som du sikkert vet inspirert av det vakre Vestlandet og det kan man se i filmens omgivelser. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett Frost, men det er mange ganger og i år er det klart for den meget etterlengtede oppfølgeren som har fått en liten teasertrailer. Som jeg gleder meg til filmen har premiere i slutten av året og hvor vi på nytt får slå følge med Elsa, Anna, Sven, Kristoffer og Olaf.

 

 

Desember 2013 hadde den første filmen premiere på norske og ble fort en hit. I 2014 fikk Frost den berømte Oscarstatuetten som den beste animerte filmen hvor Jennifer Lee og Chris Buck stod som regissører. Selvsagt skulle det bare mangle om ikke denne duoen også skulle ha en finger med i oppfølgeren og som nå har premiere i slutten av året. Om du bor i USA så kan du allerede se filmen den 22. november, mens vi må vente en liten stund ekstra før vi kan storme ned kinoene rundt omkring.

 

 

Etter å ha sett traileren så gleder jeg meg bare mer og mer. Kan vel innrømme at jeg er litt barnslig, men ja, jeg liker godt animasjonsfilmer og denne oppfølgeren ser fantastisk bra ut.

 

Gleder du deg til Frost 2 og hva gleder du deg mest til?

 

2 kommentarer
  1. Barnslig og barnslig…
   Jeg er en del eldre enn deg og spiller det forbaska Frozenspillet ( FreeFall) på ipaden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg