På lørdag skjer det igjen!

 

Lørdag 11. desember er det klart for nok et spillevent på Elkjøp Amfi Steinkjer med Spill er sunt. Under dette eventet kan man vinne masse fete premier hvor vi blant annet skal kjøre en storstilt FIFA 22 turnering. Denne turneringen starter kl. 12:00 og holder det gående til vi har en vinner. Videre vil det også bli mulighet å kunne delta i konkurranser i Flåklypa Grand Prix og sist men ikke minst Mario Kart 8. Sistnevnte spillene spilles på Nintendo Switch.

 

 

Som om ikke det er nok, vi kjører også i gang med en enkel quiz hvor det blir mulighet å vinne meget fete premier. Hver hele time, det vil si fra kl. 11 og frem til og med kl. 16 vil det trekkes en vinner som får med seg en fet premie. Det eneste man trenger her er å skrive seg på en liste. Alt dette her må jo skape glede og spesielt med alle de fete premiene som kan vinnes. SureFire sponser masse gamingutstyr. Alt fra headset, tastaturer, gamingmuser, musmatter med mer. Du kan også denne gangen vinne spill som WRC 10, Rims, Psychonauts 2, Microsoft Flight Simulator og Call of the Sea.

 

 

Selv her gir vi oss ikke. Du kan vinne masse annet av fete premier også slik at det skal lønne seg å ta turen til Elkjøp Amfi Steinkjer. Da kan det hende du vinner deg selv en julegave eller så noe du kan gi i gave.

 

Håper du nå setter av lørdag 11. desember hvor vi starter kl. 10 på morgenen og holder det gående frem til kl. 16. Kl. 12 starter vi FIFA 22 turneringen.

 

Velkommen skal du være!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top