Vinn den perfekte julegaven Orboot!

 

Det er sjelden jeg er mer gira enn nå spesielt når jeg nå har litt av en premie å dele ut. Som flere av dere vet så vil det den 11. desember bli arrangert et spillevent på Elkjøp Amfi Steinkjer. Fra kl. 10 og frem til kl. 16 vil man kunne delta i turneringer, konkurranser, quiz og være med i trekninger av premier hver time. Her vil det virkelig bli slått på stortromma både når det kommer til innhold, men også premier man kan vinne.

 

Når det gjelder premie, så har du nå muligheten til å vinne en meget, meget lærerik premie som passer alle om du er ung eller gammel. Hva sier du til å bli med på en jorden rundt reise med Orboot. Her får man en fullsize globus som inneholder det utroligste. Med en spennende AR-teknologi via mobiletelefon eller nettbrett kan du nå oppleve jorden virkelig på nært og digital form. For mitt sitt vedkommende er det lenge siden jeg har hatt en globus, men om man går bitte litt tilbake i tid så var globusen et fast inventar om det var hjemme eller på skolen. På den tiden jeg var ung var det ikke snakk om noe AR nei, men kun å finne land. Nå med AR-teknologien åpner det seg et hav av muligheter. Nye spennende og “underholdende” læremåter er nå tilgjengelig for ung som gammel.

 

 

I pakken med Orboot, får du med en fullsize interaktiv globus, et pass, klistremerker, stempel og sist men ikke minst flybilletter som selvsagt trengs om man skal ut å reise på jordens mange kontinenter. En innholdsrik pakke med andre ord.

 

Etter å ha åpnet pakken skal man laste ned en app til enten mobilen eller nettbrettet. Etter dette er det bare å la reisen starte med masse lærerik informasjon lagd for å underholde. Dessverre finnes ikke norsk her, men språk som engelsk og svensk så kommer du godt på vei. Om det er mindre barn som vil være med så anbefales det at en voksen er i nærheten for å hjelpe. Selv har jeg og familien prøvd denne hvor både barna og vi voksne har hatt noen virkelig lærerike reiser verden rundt. Animasjonene er lagd veldig godt. Moro å se at globusen kommer til live. Tenker denne her vil passe ypperlig i et klasserom hvor mange kan koble seg på og være med. 

 

 

Om du er ute etter en lærerik julegave så anbefales Orboot. Den er rett og slett fantastisk hvor læring og underholdning går som hånd i hanske. 

 

 

Om du tar turen innom Elkjøp Amfi Steinkjer den 11. desember kan du vinne deg en Orboot hvor mars er i søkelyset. Lær alt om denne spennende røde planeten. Hele 1000 spennende fakta finnes her og hvor interaktiv læring virkelig kommer i søkelyset. Det er PlayShifu som står bak konseptet Orboot. Skal innrømme at de gir læring en ny dimensjon og som virkelig fenger. Har aldri før hatt en med underholdende læring som det Orboot gir. Rett og slett fantastisk. Om du vil vite mer så gå inn på nettsiden til Orboot. 

 

 

Om du vil slå kloa i Orboot Mars så må du ta turen inn til Elkjøp Amfi Steinkjer. Kanskje er det du som stikker av med denne flotte, lærerik og underholdende premien. 

 

 

Lørdag 11. desember fra kl. 10-16 skjer det. Da kan du delta i en storstilt FIFA 22 turnering, konkurrere i Mario Kart 8 og for ikke å glemme Flåklypa Grand Prix. I tillegg vinne fete premier i quiz samt trekninger hver hele time. Møt opp og la deg underholde med Spill er sunt, SureFire og Elkjøp Amfi Steinkjer. 

Velkommen!  

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top