SureFire på Steinkjermartnan 2023!

 

Nå har sommeren virkelig fått fotfeste her til lands og hva er vel ikke mer naturlig enn å begynne å reklamere for det som skal skje i høst. Nærmere bestemt Steinkjermartnan. Denne store begivenheten går av stabelen 10.-12. august i år. Her forventes det minst over 50 000 besøkende fra fjern og nær. Det beste av alt, undertegnede med SureFire har fått i oppgave å underholde med gaming sammen med Huze Ungdomssenter, Elkjøp og en liten gjeng hjelpere. Fjorårets Gaming på Huze på Steinkjermartnan ble en gedigen suksess hvor flere tusen var innom. Her ble det kjørt konkurranser i masse spill, delt ut premier for tusenvis av kroner og sist men ikke minst, det ble arrangert flere store giveaways som trakk besøkende og deltakere over en lav sko. 

 

 

Nå prøver vi oss på nytt og denne gangen har vi noen skikkelig ess i ermet og det sammen med Trønder-Avisa, Martnaskomiteen og sist men ikke minst gjengen fra Huze Ungdomssenter. Tiden fremover vil jeg dra den ene nyheten etter den andre opp av hatten. Her blir det underholdning for både ung som gammel. Her vil du kunne prøve VR, delta i spillkonkurranser, prøve ut spillutstyr, vinne flotte, fete premier fra ulike sponsorer. Sist men ikke minst, vi skal løfte taket på Huze Ungdomssenter med de planene vi har. 

 

 

Selv gleder jeg meg som bare det og spesielt til å dele hva vi har til planer utover sommeren. Hvilke sponsorer som blir med og hvordan du kan ta del av disse fantastiske dagene på Steinkjermartnan 2023 kommer etter hvert. Først ut som en av hovedsponsorene er SureFire Gaming. De sponser spillprodukter for en hver smak og disse kan vinnes via spillkonkurranser og giveaways. Det er Verbatim som står bak gamingmerket SureFire. Her kan du finne alt fra mekaniske spilltastaturer, muser, headset, musmatter, laptopkjølere, headsetstand pluss masse annet. Kanskje blir du en heldig eier av et gamingprodukt fra SureFire. Hvem vet? Uansett, sett av dagene 10.-12. august. Da arrangeres Steinkjermartnan 2023! 

 

 

Velkommen! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top