SureFire støtter Kamp Mot Kreft!

 

Verbatim er en anerkjent merkevare med sine over 50 år. Med sine lagringsmedier er Verbatim en av de største i verden hvor de var ledende i optiske medier. Mange av dere husker sikkert disketter, CD og DVD-plater, minnepenner med Verbatim-merket. Selv har jeg mer eller mindre vokst opp med Verbatim og har pr. i dag flere lagringsmedier med nettopp Verbatim. For over et år siden lanserte Verbatim sitt eget gamingmerke, nemlig SureFire og hvor de som du sikkert skjønner, kom med to lagringmedier, en SSD og en HDD. I 2021 lanserte SureFire en rekke produkter som gamingheadset, muser, musmatter, tastatur med mer.

 

 

Det var først i slutten av 2021 at SureFire virkelig ble oppdaget av gamere rundt omkring i landet etter flere gamingevents og hvor sponsing var en viktig brikke i denne oppbygningen. Nå er SureFire i skuddet som aldri før og støtter det ene eventet etter det andre i tillegg til communities og grupper rundt omkring her i Norden. Som om ikke det er nok, du kan også lese omtaler med produkter fra SureFire i fokus og som blir godt mottatt blant gamere.

 

Et av årets store eventer går om ikke lenge av stabelen. Det eventet er det John Freddy Jacobsen som står bak. Det hele startet i 2015 med bakgrunn av John Freddy aka Naireks mistet sine foreldre til kreft. Moren gikk bort 2012 og faren 2014. Dette engasjerte John Freddy og startet opp med en aksjon kalt “Kamp Mot kreft”. Aksjonen er en innsamlingsstream og som hvert år siden 2015 har gått av stabelen med stor suksess. Uavkortet går pengene fra denne innsamlingen rett til Kreftforeningen og noe som har medført en samlet støtte på over en halv million kroner. Dette er helt fantastisk og noe som SureFire virkelig vil være med å sponse. 

 

 

Gjennom streamen som går av stabelen 25. til 27. februar og den 7. gangen på rad, sponser SureFire en rekke produkter. Av produkter kan man finne tastaturer, tastatursett, gamingheadset og gamingmus. Alt som anbefales da er å følge med på streamen som foregår via Naireks sin Twitchkanal. Om du vil slå kloa i noe av dette så må du følge med og bli en god støttespiller til dette fantastiske tiltaket. 

 

Om du vil vite mer, så klikk deg inn på nettsiden til Kamp Mot Kreft

 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top