Trening for hele familien med Family Trainer!

 

Opp igjennom årene har undertegnede fått kjørt seg i diverse treningsspill. Blodpumpa har virkelig fått jobbet iherdig for å opprettholde de ulike aktivitetene man har begitt seg utpå. Det beste med disse spillene er at man kommer seg i form fremfor skjermen. I tillegg sørger spillene for at det også er moro. Moro med trening. Nå har Namco Bandai nylig annonsert et helt nytt treningsspill og denne gangen er det for hele familien. Det vil si alle som ønsker kan bli med på en runde fremfor skjermen. Det beste, spillet samler familien og hvor man konkurrerer mot hverandre samtidig som man trener.

 

 

Spillet kommer som du skjønner til Nintendo Switch og det skjer den 3. september. Nedenfor ser du annonseringstraileren fra spillet. Skal ærlig innrømme at dette ser bra ut og i disse tider hvor vi helst skal holde oss inne så er jo dette perfekt eller hva? 

 

Har du spilt treningsspill før og i så fall hvilke? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top