Ville du ha sittet på Titanic?

Faktisk kan du få sjansen til det og da forhåpentligvis ikke å oppleve den synke. Faktisk har en australsk milliardær gitt et kinesisk selskap kontrakten med å bygge Titanic II. Båten skal bli veldig lik den båten som gikk ned, men selvsagt med nåtidens elektronikk, men utseende, innventar og luksusen skal bli veldig likt den originale Titanic. Båten vil få sin jomfrutur fra London til New York i 2016. Alle har vel hørt om Titanic og den fatale avgjørelsen som ble gjort med å øke farten i et isfylt farvann, hvorpå båten sank og over 1500 mennesker mistet livet. Filmen Titanic har nylig blitt satt opp på kinoer verden rundt i 3D og selv har jeg sett filmen minst ti ganger og like fascinerende er det hver gang å se filmen, man oppdager noe nytt hele tiden. Musikken i filmen er også veldig bra og får frysninger hver gang jeg hører Celine Dion synge "My heart will go on".Det
er milliardæren Clive Palmer som står for byggingen og båten skal hedre de som i sin tid bygget båten. På spørsmål om Titanic II kunne synke svarte Clive Palmer at selvsagt kan den det om det blir hull i skroget, men med ny teknologi skal man selvagt gjøre alt for at dette ikke skjer. 

Ville du ha sittet på Titanic (II) om du fikk sjansen? Jeg svarer klart ja og ville defintivt ha opplevd båten på nært hold, men spørs om det kommer til å koste skjorta for en slik tur når båten blir å cruise rundt på de åpne hav i 2016.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits