Å bli verdsatt!

I går hadde jeg som dere vet bursdag og i den forbindelse opplevde jeg enorm til oppmerksomhet. Skal ærlig innrømme at jeg ble skikkelig rørt for å si det slik. Jeg fikk utrolig mange hilsninger, meget flotte gaver av slekta. Av mine søsken, tante og onkel, søskenbarna mine og onkelbarna fikk jeg en gedigen gassgrill (gleder meg til å bruke den). Madammen og barna hadde kjøpt en råherlig allværsjakke og Malin hadde tegnet et kjempefint kort til meg. 

Det ble servert champagne under overrekkelsen av gassgrillen (brus) slik at alle kunne delta og jeg skal si at klumpen i halsen min var stor. Utrolig glad i slekta mi og for gaven som var kjempefin.

Allværsjakken fikk jeg litt senere på kvelden etter at madammen kom hjem fra utplasseringen sin på Levanger Sykehus og sammen med den hadde hun kjøpt inn en bursdagskake som vi koste oss med litt senere på kvelden. Nok en gang ble jeg rørt...

Joacim Lunde lagde denne limericken ->
På Snåsa fantes en gang en ekspert på spill
han var helt rå, og han hadde skill
førti år han ble
men alle kunne se
at spilling fortsatt gjorde han helt vill!

Råbra Joacim!
 

Mine venner Daniel og Martin hadde for anledningen lagd en kjempebra video med Battlefield 3 som tema og skal ærlig innrømme at jeg også her ble rørt. Videon kan dere se nedenfor. 


Her er gutta som lagde videoen!

Med det vil jeg si tusen hjertelig takk til dere alle for en uforglemmelig dag og en dag som jeg sent vil glemme. Er utrolig glad i alle sammen!

Hva synes dere om videoen? Flott ja! 

 

2 kommentarer

wendysinfamilie

21.09.2012 kl.23:51

Er jo så morro med gaver liker å både gi og få jeg elsker egentlig pakker men er ikke glad i å bli eldre buhu ikke lenge til jeg fyller gruer meg egentlig ganske mye......blir jo så gammel..

Høres ut som en flott dag :)

bernteriksandnes

22.09.2012 kl.10:24

wendysinfamilie: Man blir rørt i alle fall og over å få så mye oppmerksomhet :)

Husk, man er jo ung til sinns og da blir det kun tall på et papir og ikke noe mer enn det :)

Kos deg videre og en riktig god helg til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits