Se mitt siste innkjøp…!

Nå har sittet og sett på hva dere andre har kjøpt inn og må si at dere har god smak. Selv er jeg ikke den som ofte er ute og kjøper inn ting og tang til meg selv, men med at jeg skal begynne å sparke fotball sammen med seniorene, har jeg kjøpt meg kunstgresssko som jeg gleder meg til å bruke på søndag.

Så her er mitt siste innkjøp? Hva synes du og er du med i noen form for idrett?

…og ja, jeg har store føtter. Størrelsen på disse skoene er 45 1/3…

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

5 thoughts on “Se mitt siste innkjøp…!

  1. De var jo kule 🙂 Viktig med moteblogg,har du vurdert å skrifte fra “spill”blogg til moteblogg :p
    Jeg har et par fotballsko, 38.5, her hehe, men de er ikke utslitt for å si det sånn..

  2. Fine fotballsko! Jeg hadde et gang et par fotballsko. Utdlitt rakk de vel ikke å bli. Det var greit å ha den lille perioden jeg spilte rugby. Jeg var ikke klar for å investere i dyre sko, men måtte ha noe annet enn joggesko. Ikke mye beskyttelse i joggesko om noen trør på deg med metallknotter, nei. Au! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top