Vinn fet TV-serie på DVD!

Selv har jeg sett en god del av denne serien på Discovery Channel og det finnes ikke en ting som hovedpersonen bak serien ikke gjør. Han vet hva du skal gjøre om du er så uheldig å gå deg bort i naturen. Spis alt hva naturen har å by på om det er snegler, døde kadavere, larver eller firfisler, for det kan være det som holder deg i live om du skulle gå deg bort i naturen.

kan du faktisk vinne hele sesong 1 med Mann mot Natur på DVD om du svarer riktig på spørsmålene nedenfor. Vi trekker hele tre vinnere! Lykke til!

DELTA I KONKURRANSEN HER!

Om du vil se litt av serien, så kan du gjøre det på Discoverys nettsider!

Har du sett Mann mot Natur?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Vinn fet TV-serie på DVD!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top