Tornadojegere – here I come…!

…eller! Skal ærlig innrømme at jeg synes ekstremvær er veldig spennende og kunne mer enn gjerne ha tenkt meg å vært med meteorologene og tornadojegerne på opppdrag i disse tider i USA. For makan til uvær skal man lete lenge etter. Tenk deg en vind som farer over 400 kilometer i timen forbi deg. Etter å ha sett et klipp på Youtube etter en tornado som sveipet over Tuscaloosa i Alabama onsdag (som ødela en del av byen), så vet man at vi mennesker har lite å stille opp mot disse naturkreftene. Fikk frysninger av å se innslaget og se hva som skjuler seg bak en slik monstertornado. Helt utrolig for å si det rett ut. 

Nei, vi skal være glade for at vi bor der vi bor, selv om vi faktisk her til lands også kan oppleve tornadoer, så blir disse som blåbær å regne. Men, disse blåbærene har faktisk ført til ødeleggelser av hus, biler skog, men ikke tatt menneskeliv da.

Synes du slike ekstreme sitiasjoner er spennende eller er du av den trygge typen som helst vil være langt unna når slike fenomener inntreffer?

  

2 kommentarer
  1. Syntes de er fryktelig spennende på avstand :p Håper forresten du har sett at jeg har anbefalt bloggen din 🙂 Reklamerer stadig for bloggen min, haha 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg