Tornadojegere – here I come…!

…eller! Skal ærlig innrømme at jeg synes ekstremvær er veldig spennende og kunne mer enn gjerne ha tenkt meg å vært med meteorologene og tornadojegerne på opppdrag i disse tider i USA. For makan til uvær skal man lete lenge etter. Tenk deg en vind som farer over 400 kilometer i timen forbi deg. Etter å ha sett et klipp på Youtube etter en tornado som sveipet over Tuscaloosa i Alabama onsdag (som ødela en del av byen), så vet man at vi mennesker har lite å stille opp mot disse naturkreftene. Fikk frysninger av å se innslaget og se hva som skjuler seg bak en slik monstertornado. Helt utrolig for å si det rett ut. 

Nei, vi skal være glade for at vi bor der vi bor, selv om vi faktisk her til lands også kan oppleve tornadoer, så blir disse som blåbær å regne. Men, disse blåbærene har faktisk ført til ødeleggelser av hus, biler skog, men ikke tatt menneskeliv da.

Synes du slike ekstreme sitiasjoner er spennende eller er du av den trygge typen som helst vil være langt unna når slike fenomener inntreffer?

  

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Tornadojegere – here I come…!

  1. Syntes de er fryktelig spennende på avstand :p Håper forresten du har sett at jeg har anbefalt bloggen din 🙂 Reklamerer stadig for bloggen min, haha 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top