Hvor ser du filmer?

I dag er det mange måter å se en film på. For ikke så altfor mange årene tilbake var det ikke det og man bengrenset filmopplevelsen til Kino, TV og VHS eller video. I dag finnes det uante muligheter med tanke på å kunne se en film om du er alene eller sammen med noen. Med dagens kjappe internettlinjer kommer du langt og kan se film hvor det måtte passe deg via trådløst nett hjemme eller andre steder på kloden vår.

Jeg selv er kanskje litt gammeldags ennå og ser helst film på kino eller i sofaen via TV-en eller Blu-ray spilleren min. Jeg er ikke så altfor stor fan av å se film på nettet ennå.

Hvordan er det med deg? Hvor ser du film? På din iPad, mobilen, PC-en eller havner du i samme bås som meg som helt går på kino eller finner deg godt til rette i sofaen?

En av de filmene jeg gleder meg til er X-Men First Class som har premiere på norske kinoer 1. juni!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

One thought on “Hvor ser du filmer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top