Dumt å planlegge?

Er det dumt å planlegge eller er det noe du gjør hele tiden for å være strukturert nok? Selv prøver jeg ikke alltid å planlegge ting og tang. For er det noe jeg liker godt så er det å være litt impulsiv og gjøre ting som ikke er planlagt.

Når det kommer til påsken har vi i familien min planlagt litt, men mesteparten av påsken kommer vi til å ta det som det kommer. Vi har planlagt at vi skal ha et par spillkvelder sammen med barna hvor jeg regner med det blir kniving i Mario Kart Wii, Buzz junior samt en rekke andre spill. Selv synes jeg det er veldig viktig å ha slike kvelder hvor vi voksne spiller sammen med barna. Jeg føler dette er skikkelig kvalitetstid.

Av andre ting, regner jeg med det blir en del besøk fra venner, være ute og nyte at man har fri samt også selvsagt spilling. Av spill jeg skal kose meg med er Mass Effect 3 (PC), Ridge Racer Unbounded,(PC), Kid Icarus (3DS) og sist men ikke minst så blir det også Battlefield 3.

Hva skal du til med å påsken? Blir det bare spilling, godterispising eller blir det ute i naturen. Kanskje skal du på kino?

Bildet er av en enkel kake Ann Helen lagde til påske for seks år siden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg