Dumt å planlegge?

Er det dumt å planlegge eller er det noe du gjør hele tiden for å være strukturert nok? Selv prøver jeg ikke alltid å planlegge ting og tang. For er det noe jeg liker godt så er det å være litt impulsiv og gjøre ting som ikke er planlagt.

Når det kommer til påsken har vi i familien min planlagt litt, men mesteparten av påsken kommer vi til å ta det som det kommer. Vi har planlagt at vi skal ha et par spillkvelder sammen med barna hvor jeg regner med det blir kniving i Mario Kart Wii, Buzz junior samt en rekke andre spill. Selv synes jeg det er veldig viktig å ha slike kvelder hvor vi voksne spiller sammen med barna. Jeg føler dette er skikkelig kvalitetstid.

Av andre ting, regner jeg med det blir en del besøk fra venner, være ute og nyte at man har fri samt også selvsagt spilling. Av spill jeg skal kose meg med er Mass Effect 3 (PC), Ridge Racer Unbounded,(PC), Kid Icarus (3DS) og sist men ikke minst så blir det også Battlefield 3.

Hva skal du til med å påsken? Blir det bare spilling, godterispising eller blir det ute i naturen. Kanskje skal du på kino?

Bildet er av en enkel kake Ann Helen lagde til påske for seks år siden!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top