Det var da jeg var DJ det…

Det er noen år siden jeg var DJ og spilte musikk rundt omkring i Norges land. Det var en artig tid og hvor jeg traff mange spennende mennesker. Mange var også utrolig flinke til å danse og en låt som virkelig fikk opp dansingen var Technotronic “Hey yoh, here we go”. Denne låten hører jeg faktisk på den dag i dag og mimrer meg tilbake til de dagene da dansegulvene var fylt opp til randen med gutter ogjenter som danset til svetten tok dem. Herlige rytmer, fet dyp bass og en låt som faktisk den dag i dag får bassen til å vrenge seg om man skrur på for høyt. Denne låten var en perfekt låt å spille helt på slutten av kvelden før man avsluttet det hele med en klinelåt. Perfekt avslutning var det i alle fall og sørget for at jeg fikk mange oppdrag. Ble ikke rik på spillingen, men tjente nok til å kunne oppgradere meg med ny musikk, lyd og lysanlegg.  

En av gangene jeg spilte, fikk jeg låne (da tidens) aller beste lydanlegg med høytalere større enn meg, stort miksebord og hvor jeg hadde med meg lys og blacklight. Gud, det var moro å spille med det anlegget.

Nei nå skal jeg ikke drømme meg for langt bort og heller kommer meg ned på jorda igjen.

Har du vært på discotek før og hvilken låt synes du i dag er perfekt å danse etter?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top