Dette gir meg ståpels!

En gruppe som jeg liker svært godt er Linkin Park og har hørt så og si alle deres album. En annen ting som gjør at jeg liker gruppa enda bedre er samarbeidet de har med Electronic Arts og deres Medal of Honor-serie. I det kommende Medal of Honor: Warfighter har Linkin Park tilrettelagt en ny låt og denne gleder jeg meg som et lite barn til å høre og ikke minst se deres musikkvideo med låta Castle of Glass basert på Medal of Honor. 

Nedenfor kan dere se et klipp hvor Linkin Park selv forklarer litt om deres kommende låt og musikkvideo til blant annet Medal of Honor og skal ærlig innrømme at ståpelsen stod rett til værs da jeg så klippet.

Gleder du deg til Medal of Honor: Warfighter og hvilket forhold har du til Medal of Honor? Liker du gruppa Linkin Park?

 

Her er et klipp som presenterer samarbeidet med EA og deres kommende Medal of Honor: Warfighter

Dette er musikkvideoen for Castle of Glass med Linkin Park
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Dette gir meg ståpels!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top