Sexy damer…

At spillutviklere gjennom tidene har brukt sexy damer i spill vet vi gamere godt om, men det er ikke så mange spill som f.eks. Dead or Alive 5 hvor de sexy damene virkelig har fått en stor rolle. At sex selger vet vi jo også og i spillet Dead or Alive 5 spilles det virkelig mye på sexy damer og hvor de slåss om å holde seg i toppen. Utvikleren har sagt at de vil fortsette å lage spill med sexy damer og at de liker å lage det. 

Her kan du se en rekke lettkledde, sexy damer fra det kommende Dead or Alive 5 som kommer til kun PS3 og Xbox 360 i slutten av september. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Hva synes du? Liker du disse sexy damene eller har du ikke helt sansen for slike spill? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top