My precious!

Dere som kjenner meg vet at jeg er en stor fan av Gigabyte og har vært det i mange år. Årsak er at jeg i de siste årene kun har hatt Gigabyte-produkter i min herlige gaming PC. Det finnes pr. i dag veldig mange produsenter av slikt utstyr og jeg har fra jeg begynte som PC gamer hatt mange forskjellige merker inn riggen min. Både Asus, Gainward, PNY, MSI, XFX, EVGA og selvsagt Gigabyte har fått en viktig plass i mine spillPC-er. I de fire siste årene har Gigabyte fått en stor plass i mitt gaminghjerte og det med meget gode produkter.Å
spille på PC er noe jeg liker best, selv om jeg også spiller en del på konsollene mine. Skal jeg ta et slag med f.eks. Battlefield 3 og det sammen med klanen min Trønderbataljonen og venneklanen Old Gents, så spiller jeg på PC-en. For å si det slik, så sliter jeg en god del med å bruke gamekontroller. Ser ut som en hodeløs høne som beveger seg i spillet med en gamepad i hånden. Nei, gi meg mus og tastatur og jeg skal klare å bite litt i fra meg.

En av de viktigste komponentene i en gamingPC er uten tvil skjermkortet og her har jeg vært veldig tro mot Gigabyte. I tillegg veldig fornøyd. Har faktisk aldri hatt noen problemer med skjermkortene fra Gigabyte og de har kjørt trofast uansett hvilke spill jeg har spilt og det med maks grafikk. Har aldri hatt driverproblemer heller og vet om flere skjermkortmerker som faktisk har slitt en del på dette området, men ikke mine Gigabytekort. 

Det skjermkortet jeg har nå er et Gigabyte AMD Radeon HD 7970 med 3GB DDR5 RAM og det kicker skikkelig. Kjører alle spill med maks grafikk og som en grafikkhore jeg er, så kan jeg stoppe opp i spillene bare for å studere grafikken og detaljene. Her er kortet jeg for øyeblikket bruker og er veldig godt fornøyd med. Det spiser alle spillene mine rått og presenterer en grafikk man bare kan sikle over. Rett og slett rått og brutalt!For
tiden får jeg mange spørsmål fra personer som skal bygge seg nye gamingPC-er eller oppgradere til noe bedre. Da får jeg mange spørsmål i hva de skal velge av komponenter. Med den gode erfaringen jeg har med Gigabyte, så må jeg selvsagt anbefale dette merket. 

Ønsker du å sjekke ut hva mer Gigabyte har å tilby, så se deres egen nettside!

Hvilket skjermkort har du i din gamingPC og er du tro mot et merke eller produsent?


1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg