I dag braker det løs – BondeLAN!

I dag klokken 12:00 åpnet BondeLAN dørene på Snåsa Samfunnshus. Det var stor kø allerede de første sekund etter åpning og det av ivrige deltakere. BondeLAN er blitt veldig kjent over det langstrakte land som et dataparty med høy kvalitet. Gjennom flere år har gjengen i BondeLAN bygget opp et godt varemerke med masse konkurrannser, annerledes konkurranser, humoristiske innslag, fete premier og sist men ikke minst, gir mulighet til å skape sosiale realsjoner mellom deltakere. 

I år som tidligere år vil det bli kjørt en rekke konkurranser og compoer hvor det vil bli mulighet for å vinne penger, fete premier samt heder og ære. Selv skal jeg på BondeLAN og der skal jeg kjøre compoer, blant annet humoristiske innslag på scenen. Gleder meg stort til det. 

I tillegg kommer flere av mine venner i Battlefield-klanen Trønderbataljonen og som skal delta på BondeLAN. Det gleder jeg meg virkelig til. Å treffe de øye for øye er mye mer moro enn å snakke med dem over Teamspeak. 

Så nå vil jeg ønske alle sammen velkommen til Snåsa og BondeLAN og håper dere får en unik opplevelse. 


Her er forresten en musmatte som er lagd for anledningen og som vil kunne vinnes på årets BondeLAN. Qpad som sponser denne! 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg