I dag braker det løs – BondeLAN!

I dag klokken 12:00 åpnet BondeLAN dørene på Snåsa Samfunnshus. Det var stor kø allerede de første sekund etter åpning og det av ivrige deltakere. BondeLAN er blitt veldig kjent over det langstrakte land som et dataparty med høy kvalitet. Gjennom flere år har gjengen i BondeLAN bygget opp et godt varemerke med masse konkurrannser, annerledes konkurranser, humoristiske innslag, fete premier og sist men ikke minst, gir mulighet til å skape sosiale realsjoner mellom deltakere. 

I år som tidligere år vil det bli kjørt en rekke konkurranser og compoer hvor det vil bli mulighet for å vinne penger, fete premier samt heder og ære. Selv skal jeg på BondeLAN og der skal jeg kjøre compoer, blant annet humoristiske innslag på scenen. Gleder meg stort til det. 

I tillegg kommer flere av mine venner i Battlefield-klanen Trønderbataljonen og som skal delta på BondeLAN. Det gleder jeg meg virkelig til. Å treffe de øye for øye er mye mer moro enn å snakke med dem over Teamspeak. 

Så nå vil jeg ønske alle sammen velkommen til Snåsa og BondeLAN og håper dere får en unik opplevelse. 


Her er forresten en musmatte som er lagd for anledningen og som vil kunne vinnes på årets BondeLAN. Qpad som sponser denne! 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

5 thoughts on “I dag braker det løs – BondeLAN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top