Hva har jeg gjort…?

…vet ikke hva jeg skal gjøre… Hvordan er det mulig? Det er slettes ikke bra dette her…tragisk er det… eller er det nå det da? Ikke vet jeg, men på Nickelodeon for tiden går en TV-serie som heter Big Time Rush og som selvsagt er beregnet på småjenter og slettes ikke meg… Men når TV-en står på og barna elsker serien, så blir man påvirket og i det siste har en låt blitt flittig spilt her i huset nettopp med “fløtepusgruppa” Big Time Rush og en låt som mer eller mindre står på repeat, “Like Nobody’s Around”.

Jeg er en person som liker mye forskjellig musikk og skal ærlig innrømme at jeg dessverre har fått låten på hjernen, så takk til barna og Nickelodeon…

Liker du Big Time Rush og ser du på denne serien på Nickelodeon?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top