En STOR advarsel til foreldre, for oss andre – wow!

Først vil jeg starte med å si at jeg er utrolig glad for å være en dedikert gamer og sans for spill. Spesielt når jeg har sett hvordan DICE sin kommende grafikkmotor, Frostbite 3 presenterer det kommende Battlefield 4. Dette er noe av det råeste jeg har sett innen grafikk i spill. Detaljgraden er unik og måten spillet påvirkes av de valg vi gjør i spillet er stort. Jeg applauderer høyt i takt med det vi vil få oppleve i kommende Battlefield-spillet. 

For ikke lenge siden ble jeg intervjuet av NRK Radio hvor jeg rettet en aldri så liten advarsel til mammaer og pappaer angående mindreårige barn som spiller super voldelige spill. Spesielt med tanke på realistisk grafikk dagens spill har. Det gjør ikke saken noe bedre med tanke på at DICE nå til høsten kommer med Battlefield 4 og hvor spillet ser mer realistisk ut enn noensinne. Den svenske utvikleren har jobbet i mange år med deres grafikkmotor Frostbite og den ser bare bedre og bedre ut. Det er lettere å leve seg inn i spillene når realismen tar overhånd og barn ned i 8 til 12 års alderen kan ha en tendens til å ikke skille like godt på virkelighet og fantasi. Derfor er det viktig for foreldre å sette grenser for hvilke spill denne aldersgruppen skal spille. 

Når det er skrevet, så kan vi som er tørre bak øra og får lov til å spille slike spill, nyte at spillene bare blir bedre og bedre realistisk sett. Selv er elsker jeg realistisk grafikk og forguder spill med god grafikk. Selvsagt må jo resten av spillet også glimre like godt som grafikken om jeg skal like det. For ikke mange timene siden la DICE opp et nytt filmklipp og i dette filmklippet får vi presentert hvordan Frostbite 3 ser ut og gud som jeg sikler etter det ferdige spillet. Dessverre er det en liten stund til det dukker opp, men i mellomtiden nyter jeg av å være med i en alpha-test av spillet. For å si det slik, dere har noe å se frem til.

Les mer om spillet på Gamereactor.no 

La meg få presentere på vegne av DICE, Frostbite 3 – Battlefield 4s grafikkmotor…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg