I dag skjer det!I
alle fall om du er stor fan av The Sims 3. For i dag slippes nemlig den etterlengtede tilleggspakken Øyparadis til PC. Både jeg og datteren min gleder oss stort til spillet og i kveld blir det Øyparadis for fulle mugger. Selv om jeg kanskje ikke helt er den rette målgruppen for Sims-spillene, så liker jeg spillserien pluss tilleggspakkene veldig godt og anbefaler faktisk Sims til mammaer og papper på mine foredrag “Spill er sunt”. Sims er veldig bra og man må tenke mens man spiller i tillegg være veldig kreativ. Om ikke så går det ille for den familien man bygger opp. 

om du ennå ikke har fått tak i Øyparadis, så har du muligheten til det fra i dag av. La kreativiteten blomstre og spill The Sims 3. 

Om du vil lese mer om The Sims 3, så kan du gjøre det på Gamereactor.no

Via foredraget Spill er sunt anbefaler jeg The Sims-serien.

Er du stor Sims-fan og har du spilt noen av Sims-spillene?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top