Jeg vil ha Transport Tycoon med dagens grafikkmotorer!

Et spill jeg har noen hundre timer med er Transport Tycoon. Dette spillet var altoppslukende og fikk timene til å fly avgårde som om det var minutter. Du startet med en liten slump penger. Så var det å få denne slumpen penger til å vokse seg stor og hvor du igjen kunne kjøpe deg nye tog, busser, lastebiler og fly. Pengene kunne brukes til å bygge opp nye transportstrekninger og som igjen førte til større inntekter. Etter hvert som du pumpet inn med råvarer, begynte de små grendene å bygge seg opp til store byer med høye bygninger. 

Transport Tycoon ble lansert herrens år 1994 og året etter kom en Deluxe-versjon av spillet med enda mer av det gode. Grafikken på den tiden var som man kunne forvente og med stor variasjon så ble du sittende, tro meg. Jeg vet ikke hvor mange områder jeg bygde ut, men det var mange og det gikk lang, lang tid før jeg gikk lei spillet. Nå har det gått veldig lenge siden jeg har spilt spillet, selv om det faktisk ligger gratis til nedlasting HER

håper jeg det en vakker dag er noen som fanger opp dette klassiske spillet og lager en ny versjon og da selvsagt med mye bedre grafikk. Den dagen det skjer, ja så vil dere høre vill jubel her fra grenda mi. Tenk deg grafikkmotoren til f.eks. SimCity eller hva med grafikken i det kommende Cities Skylines? Det hadde vært helt vidunderlig. Nå krysser jeg alt av fingre og tær på at det en gang skjer i fremtiden. Da vet jeg at jeg kommer til å bli sittende. Er det spill som virkelig får spillhjertet mitt til å slå, så er det nettopp spill som Transport Tycoon. 

Den utvikleren som lager et nytt Transport Tycoon kommer til å bli rik. Det er utrolig mange gamere rundt omkring i verden som venter på et slikt spill, tro meg. 

Hadde du håpet noen ville ha lagd en ny versjon av Transport Tycoon med dagens grafikk? Liker du slike spill? Spilte du Transport Tycoon? Hva ville du hatt med om det ble utviklet et nytt Transport Tycoon?

#ttd #transporttycoon #chrissawyer #microprose #spill #gamer #gaming #gamerdude #pcgaming #pcgamer #intel #gigabyte #kingston #benq #coolermaster #creative #ilovegaming #lovegaming #simulasjon #simulator #simulation 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Jeg vil ha Transport Tycoon med dagens grafikkmotorer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top