Verdens største lekeplass

World’s greatest playground høres veldig spennende ut for mine ører. Skal ærlig innrømme at jeg gleder meg stort til denne lekeplassen. Det kommer til å bli helrått. Spesielt når denne lekeplassen dekker hele USA, da kan det ikke bli annet enn bra. I dag og frem til fredag går andre runde med beta test av racingspillet The Crew av stabelen. Var med i første beta test runde og kan først som sist si at spillet har utrolig til potensiale og kan bli et populært spill på mange måter. 

Variert innhold i spillet sørger for at du kommer til å holde deg okkupert med The Crew i lang, lang tid. Jeg vet jeg kommer til å bli sittende og det time etter time. Oppdage nye områder, søke etter bildeler, konkurrere mot mine venner, oppgradere bilene mine og besøke kjente byer i USA. Tenk, alt dette er mulig i The Crew. Spesielt modifiseringene av bilene var stilig og minnet meg en god del på klassikerspillene Need for Speed Underground 1 og 2. Spill som fikk en hel gamerverden til å gå amok med modifiseringen. 

I dag starter altså runde nummer to med beta test og jeg har for lengst startet nedtellingen. Det skal igjen bli herlig å kunne cruise rundt omkring USA og nyte det landet har å by på av kjente landemerker, stilige omgivelser og spennende løp. The Crew – here I come! 

Spillet lanseres blant annet til PC den 11. november. 

Spill er sunt anbefaler The Crew!

Hva synes du? Ser bilspillet bra ut?

#thecrew #ubisoft #racinggame #racing #bilspill #bilsport #mmo #gamer #gamerdude #gaming #norwegiangamer #pcgamer #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #betatest #beta #ilovegaming 

2 kommentarer
  1. Når vi er inne på temaet bilspill, lurte jeg på om du vet om det kommer noe WRC 5? har jo kommet et nytt WRC spill i 4 år nå , men har ikke hørt noe om nummer 5

  2. Jesper: Skal jeg være helt ærlig, så skulle det forundre meg om det ikke gjør det. Selv håper jeg på det og liker godt WRC-spillene.

   Bare følg med bloggen, så skal jeg selvsagt blogge om det skjer 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg