Kloakken går rett i elva…

Som ordfører er det du som bestemmer. Du kan gjøre hva som helst om du vil spare utgifter og sørge for at byens kloakk går rett i elva. Om dine innbyggere blir fornøyde er nå lite trolig, men hva gjør man vel ikke for å spare penger. I Cities Skylines er det du som bestemmer. Du er guden, ordføreren som enten blir elsket eller hatet. Dine valg sørger for å bringe byen din videre til nye høyder og til å bli en metropol. 

Sett opp parker, bygg skikkelig veisystem, pass på at innbyggerne får harmoniske områder å bygge på. Nå har et nytt kfilmlipp fra det kommende bybyggespillet Cities Skylines dukket opp på youtube og dette kan du selvsagt få med deg her i bloggen min. 

Cities Skylines er et av de spillene jeg gleder meg mest til i 2015. 

Spill er sunt anbefaler kreative spill slik som Cities Skylines.

Hva synes du? Ser det bra ut?

#paradoxinteractive #colossalorder #bybyggespill #simulator #simulasjon #gamer #pcgamer #pcgaming #gamerdude #ilovegaming #spill #game intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #citiesskylines
 

1 kommentar
  1. haha, må helt klart ha det her 🙂 Jeg ble veldig skulle i SimCity, det føltes så.. limitert på mange måter. Kloakkfossen er jo bare fantastisk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg