5. august skjer det! Hvorfor går tiden så tregt?

I dag fikk jeg en meget positiv melding. Denne meldingen har selvsagt noe med gaming og et spill jeg gleder meg sykt mye til. Det har blitt utgitt to spill i denne populære serien og hvor det første var langt forut sin tid da det ble lansert i 2002. Det som virkelig tok pusten av meg var grafikken og sist men ikke minst den gode historien. Utfordrende var spillet også og det var ikke fritt frem for at jeg måtte spille samme oppdrag noen turer før jeg klarte å gjennomføre det. 

Spillserien jeg snakker om er Mafia og den 5. august slippes den aller første traileren fra Mafia III. Gjett om jeg gleder meg. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Mafia-serien har betydd mye for meg som gamer og når spill nummer tre i serien lanseres, kommer jeg til å bli sittende pal fremfor skjermen og spille. Vær trygg på det.

Gleder du deg til Mafia III?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top