Battlefield 5 lanseres november 2016?

Det er ikke mange ukene siden at den svenske utvikleren DICE sendte ut deres populære Star Wars Battlefront. Vi som kjenner utvikleren vet at gjengen fra Sverige ikke hviler på laurbærene og jobber hele tiden mot nye mål. For ikke mange timene siden dukket det opp hint på at et nytt Battlefield-spill er under utvikling. Selv håper jeg inderlig på at det er Battlefield Bad Company 3 eller Battlefield 2134, men slik det ser ut nå så går det mer mot Battlefield 5

Battlefield 4 er et godt spill selv om jeg faktisk har flere spilletimer med både Battlefield 2142 og Battlefield Bad Company 2. Derfor er det naturlig å ønske meg en oppfølger til de to sistnevnte. 

I følge en tweet av Dan Vaderlind fra DICE som skriver følgende <<…now that Star Wars: Battlefront has shipped he’s been transferred over to “the next Battlefield>>. Med andre ord, det er ikke noe tvil i hva de jobber med for tiden og spesielt med at de planlegger å lansere spillet i slutten av 2016.

Vi alle vet videre at DICE bruker ca. to år på å utvikle et nytt Battlefield-spill. Derfor er det også nærliggende å tro at det kommer et nytt spill til neste år. Battlefield 3 ble lansert i 2011, Battlefield 4 kom ut 2013 og Battlefield Hardline (utviklet av Visceral Games) ble lansert tidligere i år.

For de av dere som ikke likte Battlefield Hardlines <<politi og røver-stil>> så kommer DICE til å kjøre på med moderne krig igjen slik vi kjenner det fra de tidligere Battlefield-spillene. Videre sier Electronic Arts at de hvert år kommer til å lansere et nytt FPS-spill og da er det også nærliggende å tro at det kanskje vil dukke opp ett nytt Titanfall i 2017 slik at det blir en pause i Battlefield-serien det året. 

Selv er jeg utrolig spent på hvilket Battlefield det blir, men det ser unektelig ut til at det blir Battlefield 5 og at spillet lanseres høyst sannsynligvis i november neste år. 

Hva tror du? Blir det Battlefield 5, Battlefield Bad Company 3 eller Battlefield 2143?#battlefield #battlefield3 #battlefield4 #battlefield5 #battlefieldbadcompany2 #battlefieldbadcompany3 #battlefiel2142 #battlefield2143 #dice #ea #electronicarts #titanfall #ea #nyhet #starwarsbattlefront 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top