Endelig sier jeg bare! Nintendo, det var på tide

Inn i mellom må man nesten klype seg i armen for å tro at det ikke er første april spesielt når det dukker opp nyheter som man nesten ikke kan tro er mulig. I alle fall, Nintendo kommer med en stor nyhet i dag og som jeg tror mange vil sette pris på.
 

Nintendo er et spillselskap som har mange, mange år på røven. De har servert den ene klassiske spillet etter det andre. Selv er jeg stor fan av det Nintendo har bidratt med til spillverden og jeg gleder meg stort til å se hva Nintendo i tiden fremover bringer av spill og konsoller. Vi har nylig fått vite at deres neste konsoll NX vil dukke opp i mars neste år og at det nye Zelda som egentlig skulle ha vært lansert i år, utsettes til neste år. Sikkert i sammenheng med lansering av deres neste konsoll.
 

I alle fall, i dag satt jeg nærmest brødskiven i vranga da jeg oppdaget deres neste steg for å kapre enda flere markedsandeler på spillmarkedet. For jeg har lenge sagt at hvis Nintendo lanserte f.eks. deres klassiske Super Mario-spill på mobil, så ville selskapet bli steinrik. Nintendo har så mange gode spill som ville ha egnet seg ypperlig på mobil. Derfor jublet jeg høyt her på kontoret da Nintendo annonserte spill til mobiltelefoner og nettbrett.
 

Spillene det er snakk om er klassiske Animal Crossing og Fire Emblem. Tipper flere enn bare meg som jubler nå. Begge disse spillserien er perfekt match og som egner seg godt på smart telefoner og nettbrett.
 

Når spillene dukker opp sies det ingenting om, men jeg håper det skjer så fort som mulig.
 

Jeg gleder meg, gjør du?


*Bildet nedenfor stammer fra Animal Crossing*

 

#nintendo #animalcrossing #fireemblem #mobilspill #gamer #spill #gaming

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg