Endelig sier jeg bare! Nintendo, det var på tide

Inn i mellom må man nesten klype seg i armen for å tro at det ikke er første april spesielt når det dukker opp nyheter som man nesten ikke kan tro er mulig. I alle fall, Nintendo kommer med en stor nyhet i dag og som jeg tror mange vil sette pris på.
 

Nintendo er et spillselskap som har mange, mange år på røven. De har servert den ene klassiske spillet etter det andre. Selv er jeg stor fan av det Nintendo har bidratt med til spillverden og jeg gleder meg stort til å se hva Nintendo i tiden fremover bringer av spill og konsoller. Vi har nylig fått vite at deres neste konsoll NX vil dukke opp i mars neste år og at det nye Zelda som egentlig skulle ha vært lansert i år, utsettes til neste år. Sikkert i sammenheng med lansering av deres neste konsoll.
 

I alle fall, i dag satt jeg nærmest brødskiven i vranga da jeg oppdaget deres neste steg for å kapre enda flere markedsandeler på spillmarkedet. For jeg har lenge sagt at hvis Nintendo lanserte f.eks. deres klassiske Super Mario-spill på mobil, så ville selskapet bli steinrik. Nintendo har så mange gode spill som ville ha egnet seg ypperlig på mobil. Derfor jublet jeg høyt her på kontoret da Nintendo annonserte spill til mobiltelefoner og nettbrett.
 

Spillene det er snakk om er klassiske Animal Crossing og Fire Emblem. Tipper flere enn bare meg som jubler nå. Begge disse spillserien er perfekt match og som egner seg godt på smart telefoner og nettbrett.
 

Når spillene dukker opp sies det ingenting om, men jeg håper det skjer så fort som mulig.
 

Jeg gleder meg, gjør du?


*Bildet nedenfor stammer fra Animal Crossing*

 

#nintendo #animalcrossing #fireemblem #mobilspill #gamer #spill #gaming

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top