Mer enn bare lagring!

 

Er det en produsent jeg har fulgt med siden tidenes morgen, så er det Verbatim. Ikke minst på grunn av deres lagringsmedier. Mitt aller første møte med Verbatim var 5 1/4 tommer disketter til min gullende gode Commodore 64. Da Commodoren ble satt på hylla, fikk Amiga 500 fullt fokus. Her ble også Verbatim med på ferden med litt mindre disketter i 3.5 tommer. Tror du veien videre etter dette var foruten Verbatim? Nei da, så kom tiden hvor cd-platene tok overhånd. Alt fra å lagre bilder til annen type lagring ble Verbatims cd-plater brukt til. Frem til i dag har jeg hatt massevis av lagringsmedier fra Verbatim som minnepenner, interne/eksterne harddisker til interne/eksterne SSD’er. Derfor er det en fryd å tenke på at Verbatim har vært med siden tidenes morgen. Etter et søk på Wikipedia fant jeg ut at selskapet ble grunnlagt allerede i 1969, men det var først i 1976 at de aller første diskettene og kassettene  kom ut på markedet. Siden da har Verbatim vært store på dette segmentet.

Derfor er det også moro å se at de nå satser på andre produkter enn bare lagringsmedier. Om man tar turen inn på Verbatims nettside så kan man se et bra sortiment med produkter. Her er det så absolutt ikke bare lagringsmedier. Gjennom deres merke SureFire satser selskapet på gaming. Å komme inn på gamingmarkedet er ikke enkelt, men med kvalitetssterke produkter til gode priser ligger alt til rette for å ta markedsandeler fra de andre langt mer kjente merkene.

 

Er du ute etter Hubs, adaptere, ladeløsninger for hjem og bil, dokkingstasjoner, powerbanker, skjermer, webcams, 3D filaments, batterier, kabler og selvsagt alle deres lagringsmedier. Alt dette finner du mer info om på deres innholdsrike nettside – verbatim-europe.com!

Fremtiden ser veldig lovende ut for Verbatim som er et selskap som bygger på god kvalitet og produkter du kan stole på. Selv følger jeg godt med og prøver å holde med oppdatert på det nye som dukker opp. Kan vel innrømme at jeg den dag i dag bruker flere lagringsmedier og den portable skjermen samt gamingprodukter fra SureFire. Jeg er fornøyd og nå gleder jeg meg stort til å se hva mer Verbatim kommer med i fremtiden.

 

Om ikke lenge kommer jeg med en stor nyhet og da med fokus i SureFire. Endelig kan man vel nesten si. I tillegg til gamingevents så vil det bli langt mer aktivitet med SureFire i tiden fremover noe jeg selvsagt gleder meg til. Dette skal bli magisk, rett og slett!

Nå vil jeg anbefale deg å sjekke ut nettsiden til Verbatim og se hvilke spennende produkter selskapet kan by på! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top