OMTALE: Creative Outlier Free Pro +

 

Opp igjennom alle de år jeg har kunnet bruke og teste øreplugger så må jeg innrømme at verden har gått videre. Det finnes sykt mye bra der ute og som virkelig gir deg lyd og tilgjengeligheten du er ute etter. En av de store innenfor lyd, Creative har gjennom en mannsalder sørget for at vi har hatt tilgang til ulike lydprodukter med god kvalitet. Selv har jeg hatt gleden av å bruke lydprodukter fra Creative. Intet unntak er nå med dette nye produktet som virkelig har har fått kjørt seg den siste måneden. Både inne som ute. Har du hørt om Outlier Free Pro +? Om ikke, så anbefales det å sjekke det ut. For et bruksområdene dette “headsetet” eller ørepluggene har. Du kan hoppe og sprette, løpe, gå, klatre sågar som svømme om du ønsker det. Outlier Free Pro + gir deg lyd til de aktiviteter du måtte ønske og litt til.

 

I pakken med produktet medfølger en USB A ladeledning. Enkelt og greit. Med ladekabelen lader du Outlier Free Pro + i tillegg til å overføre lydfiler. Med 8GB tilgjengelig minne har du muligheten til å legge inn podcaster, musikk eller hva det måtte være. Spesielt gunstig er dette om du velger å ta deg en svømmetur og likevel ønsker musikk med mer på ørene. Hvordan dette er mulig kommer jeg tilbake til.

 

 

Først som sist, skal jeg innrømme at jeg ikke har testet ut lignende produkter som Outlier Free Pro + og derfor har jeg heller ikke noe å sammenligne med. Det eneste som jeg kan med sikkerhet si er at for mitt bruk så er dette produktet genialt. Det gir meg alt hva jeg egentlig trenger når jeg er aktiv med forskjellige ting. Om det er å rydde i garasjen, vaske gulv, gå en tur, løpe, jobbe eller hva det måtte være. Ingenting stopper meg i å få lyd eller føle at produktet henger på meg. Jeg har prøvd utallige øreplugger hvor mine ører ikke er bygd for disse. Kronglete øreganger sørger for at jeg sliter med å finne øreplugger som sitter. Fikk tak i Airpods, men ga de bort for jeg var redd for å miste dem. Derfor ble jeg overlykkelig når jeg fikk sett “designet” til Outlier Free Pro +. Dette måtte jo bli perfekt for meg og mine ører!

 

Det som virkelig sørger for at jeg er forelsket i Outlier Free Pro + er designet. For som sagt, mine ører takler ikke ordinære øreplugger like godt. Derfor var jeg superhappy dag jeg oppdaget et øreplugger/headset som sitter uten at jeg trenger å være redd for at de skal falle ut og bli borte. For som du sikkert har lagt merke til på bildene så har du en bøyle hvor ørepluggene sitter fast i. Denne bøylen sørger for at ørepluggene sitter som støpt og hvor du i tillegg kan bevege pluggene over ørene eller like ved ørene etter hva du selv synes er best. Denne egenskaper gir også uante muligheter i forhold til aktiviteter du kan holde på med. Her er det nok mer fantasien som stopper deg i hvilke aktiviteter du kan gjøre med Outlier Free Pro + i bruk. Det er ikke noe problem å snakke med ørepluggene om du vil ringe venner og familie. De hørte meg krystallklart. Kun et par anledninger at de jeg snakket med kunne si at det hakket litt, men det kan komme av andre ting og ikke direkte produktet. 

 

 

Her er noen tekniske data om produktet: 
* Total Battery Life: Up to 10 hours
* Weight: 32g
* Dimensions: 137 x 106 x 44 mm
* Water Resistance: IPX8
* Built-in Memory Capacity: 8 GB
* Connectivity: Bluetooth® 5.3
* Siri / Google Assistant
* Multipoint Connectivity
* Audio Codecs: AAC; SBC; Low Latency Mode

 

Når du nå ser denne infoen, så skjønner du også sikkert hvorfor jeg har falt pladask til Outlier Free Pro +. For det første, du lader opp ørepluggene i kun to timer med superkjappe USB A ladekabelen. Når det er gjort, så kan du bruke ørepluggene i ca. 10 timer litter etter hvor høy lyd du spiller med, temperatur i omgivelsene pluss om du bruker avspilleren som er innebygd i Outlier Free Pro +. For det andre, ørepluggene er lettvektere og veier kun 32g. Dette gjør at det ikke er noe problemer å bruke Outlier Free Pro + om du spiller badminton, sparker fotball, klatre, ut i skog og mark eller hva det måtte være. For det tredje, Outlier Free Pro + har IPX8 klassifisering. Det vil si, du kan faktiske svømme ned til 1.5 meters dybde over lengre periode uten av ørepluggene blir ødelagte, så fremt du husker å plugge inn beskyttelsen i mikrofonhullet. Det anbefales ikke å bruke ørepluggene i saltvann. Det vil ta knekken på dem. Videre er det heller ikke noe problem å bruke ørepluggene om det høljer ned med regn. Det tåler de. Så til slutt, du kan om du vil og ikke har muligheten til å være tilkoblet Bluetooth, laste over musikk, podcaster eller hva det måtte være på et 8GB minne som sitter inne i Outlier Free Pro +. For å få til det må du bruke ladekabelen. Om du så bruker denne egenskapet, faller batterikapasiteten litt. 

 

 

Min Outlier Free Pro + har en oransje bøyle, men produktet finnes i flere farger om du er interessert i det. Så over til det som kanskje betyr mest for noen, nemlig lydkvaliteten. Selvsagt betyr lydkvalitet mye og med noe av det beste som finnes er hvor bassen trykker skikkelig. Akkurat dette er ikke tilfelle med Outlier Free Pro +. Du hører alt som avspilles, men er du kresen på lyd ja så bør du nok vurdere produkter til en høyere pris. Du får det du betaler for, men når det er tatt i betraktning med at prisen på Outlier Free Pro + ligger på rundt 1300-1400 så får du mye for pengene. Er du på utkikk etter en lydpartner som gjerne blir med deg på en løpetur, svømmetur eller en gåtur så må jeg si at dette produktet leverer godt. Det samme gjelder om du utfører andre aktiviteter også. Outlier Free Pro + sitter som støpt og gir deg lyd. Enkelt og greit. 

 

Om du ikke har din mobiltelefon i umiddelbar nærhet, så benytt deg av det innebygde minnet og legg inn alt av lydfiler på Outlier Free Pro + slik at du kan høre på det du ønsker. Fantastisk og enkelt. Etter å ha fått brukt ørepluggene en god del til mitt daglige virker så er jeg strålende fornøyd med produktet fra Creative. De har fått til noe som virkelig fungerer til det du måtte finne på av aktiviteter. Kun lyden som kanskje ikke er helt i toppen, men igjen…du får det du betaler for. Jeg er fornøyd. Det fungerer akkurat slik jeg hadde drømt om. Om jeg skal ha en enkel telefonsamtale eller høre musikk eller podcast. Outlier Free Pro + presterer. Da er jeg fornøyd og kan vel ikke kreve noe mer enn det. 

 

 

Alt i alt er Outlier Free Pro + et godt produkt som jeg anbefaler på det sterkeste. Det gir mye, det sørger for at du i ditt aktive liv kan gjøre det du ønsker uten å være redd for å miste ørepluggene. Om du vil vite mer om produktet, så anbefaler jeg deg å klikke deg inn på denne lenken. Her vil du kunne lese masse god info om Outlier Free Pro + 

 

 

Be active with Creative! 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3448

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top