Det 20 BondeLAN 15. til 18. februar!

 

Visste du at BondeLAN faktisk er 21 år og at det i år blir den 20. gangen dette velkjente arrangementet går av stabelen? Skal innrømme at tiden har gått sykt fort. Nesten ikke til å tro at man har holdt på i så mange år. Uansett, det har vært en fryd med å være en del av BondeLAN. For å si det sånn, det har gått med på hundrevis om ikke tusenvis av dugnadstimer med dette arrangementet. Min rolle i BondeLAN har vært å kjøre diverse konkurranser både på scenen og i konsollparken pluss at jeg opp igjennom årene har jobbet med sponsorer av dette populære og velkjente datapartyet.

 

*Boje Hoseth besøkte BondeLAN i 2010 og ga oss et forrykende trylleshow*

 

Den 15. til 18. februar inviterer BondeLAN til et nytt dataparty i Snåsas storstue. Fra tidligere år har det valfartet deltakere fra alle landets hjørner noe vi i BondeLAN er fryktelig stolte over. BondeLAN har en rekke anledninger vært i media for sin ståpåvilje og pågangsmotsom har trukket til seg på tusenvis av deltakere. For det å holde på i så mange år krever sitt både av deltakere og sist men ikke minst av de som er med på å arrangere BondeLAN.

 

*Tryllekunstneren Boje Hoseth i aksjon i inngangshallen til samfunnshuset* 

 

I og med at vi har et aldri så lite jubileum på gang så kjøres det sterkt på å ha det moro, bli underholdt samt at man kan delta på en rekke store og små konkurranser. Det vil bli kjørt tradisjonelle compoer i spill som Fortnite (hvor det prøves å få tak i custom server), 5 v 5 i Counter-Strike: Global Offensive, 5 v 5 i LOL, Heartstone, Rocket League pluss masse andre compoer i forskjellige spill. En annen ting som BondeLAN er kjent for er sine underholdende scenecompoer. Her jobbes det med å  få til litt av hvert og hvor premiene garantert kommer til å henge løst. 

 

*utdelinger av premier fra scenen*

 

En annen ting BondeLAN er kjent for er premier. Her har vi opp igjennom alle år vært meget, meget heldige med våre sponsorer. Her har vi kunnet dele ut premier for mange, mange titusener av kroner til heldige vinnere. Dette er selvsagt noe som BondeLAN-gjengen gjerne vil gjøre under kommende dataparty. Premiene skal sitte litt løst, men man må også være med å delta om man skal vinne. 

 

*Entusiastiske deltakere på BondeLAN fra alle landets hjørner*

 

For øyeblikket er nettsiden til BondeLAN under oppussing og vil bli klar om ikke lenge. Inntil da er det facebooksiden til BondeLAN som gjelder. Her vil det bli lagt ut info om dette kommende arrangementet som altså går av stabelen 15. til 18. februar i Snåsa Samfunnshus. 

 

*Aldersgrense 13 år (må ha skjema som ligger på nettsiden til BondeLAN fra foresatte for alle under 16 år.

 

Stay tuned for more…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg