Først må jeg rette en stor takk til Arne, men også til Kurt og Arve som fikset oss masse god sei. Kan gjerne innrømme at jeg fra utgangspunktet er kresen når det kommer til fisk, men når fisken blir foredlet godt samt med rette tilbehøret så er en real fiskemiddag noe av det beste jeg vet. Nylig lagde dama mi et av de mest vidunderlige måltider med fisk en kan tenke seg. Som du da sikkert skjønner så ble det servert sei. Er det noe dama mi er god til så er det nettopp å lage de utroligste til retter og er ikke redd for å prøve ut nye ting.
Fisk er sykt godt så lenge den blir rett tilberedt selvsagt med rette tilbehøret. Fisk er jo fra utgangspunktet sunt og noe vi bør spise. Selv om jeg ikke er glad i all slags fisk så har jeg lært meg å være åpen til det meste. Så når vi er så heldig å få tak i fisk så må man selvsagt lage noe godt ut av den.
Nedenfor ser du litt av hva som ble spist en søndags ettermiddag og som ble spist med andakt. Fisken var ovnsbakt seifilete med potet, løk, bacon med Sandefjordsaus fra Toro som tilbehør. Måltidet var rett og slett magisk. Når vi ferdige med å spise var det ikke igjen en eneste fiskebit. Både barn som voksne koste seg godt med fisken. Nå gleder vi oss til neste fiskemåltid.
Spiser du mye fisk og hvilken fisk synes du er best å ha til middag? Er du kresen på mat?