Gode detaljer har mye å si…

 

Det går stadig fremover med byggingen min i Cities Skylines. Forleden passerte jeg 1000 timer spilletid noe som beviser at jeg virkelig digger spillet. Colossal Order har lagd et spill som gjerne kan klassifiseres som en klassiker innenfor denne spillsjangeren. SimCity 4 hadde lenge denne statusen, men etter fem år med Cities Skylines så er jeg ikke i tvil om at dette spillet stiller seg på lik linje med EA’s store spill.

 

 

I dette innlegget vil jeg presentere noen nye kvartaler hvor jeg blant annet har fått opp et par kjøpesentre. Her har jeg også prøvd å legge til en del propps for å få det til å se enda mer realistisk ut. Blant annet en del reklameskjermer har det blitt pluss noen telt, benker m.m. Har vel rundt 2500 propps, bygninger, kjøretøy m.m. å boltre meg med i spillet slik at det er alltids nok å velge i mellom. Derfor er det også utfordrende for å finne det rette å bruke på rett sted. Her gjelder å være kreativ noe jeg liker godt med dette spillet. Selv om jeg på langt nær er like god som mange av de andre Cities Skylines-spillere så prøver jeg. Man lærer så lenge man lever er mottoet mitt og det gjør man så definitivt med Cities Skylines. 

 

 

Uansett, her er i alle fall noen bilder fra mine siste timer med byprosjektet mitt og håper det gir litt inspirasjon for deg å bygge litt. 

 

Spiller du Cities Skylines eller andre spill i denne sjangeren? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top