High School Musical stjernen Ashley Tisdale i grøsserspill!

Da Disneys High School Musical var på topp for noen år siden, var det mange som fikk med seg Ashley Tisdale i rollen som Maddie Fitzpatrick i disse populære filmene. I løpet av høsten er denne filmstjernen snart å finne i grøsserspillet The Dark Pictures Anthology: House of Ashes som lanseres til konsoll og PC den 22. oktober. The Dark Pictures Anthology er en serie frittstående, spill som er designet for å presentere en ny skremmende opplevelse med jevne mellomrom. Hvert spill er uten kobling og vil inneholde en helt ny historie, setting og nye rollebesetninger. Opplev øyeblikk av spenning og terror alene i enkeltspillermodus, med vennene dine gjennom 2-delt delt online historie eller med opptil 5 spillere i den “sofavennlige” filmmodusen. 

 

For å være helt ærlig ser spillet meget spennende ut og i en sjanger jeg liker godt. Skrekkspill har alltid vært en favoritt hos meg og hvor jeg til tider blir skremt slik at jeg er mer i luften enn godt plantet i gamingstolen. Gir litt kick å bli skremt i spill. Derfor må jeg si at jeg gleder meg litt til The Dark Anthology: House of Ashes. 

 

Uansett, her er første del av intervjuet av Ashley Tisdale og om hennes rolle i spillet. 

 

Gleder du deg til spillet eller er det andre spill som fanger din oppmerksomhet nå i høst? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top